MİSYON

Tüm insanların eşit yaratıldığı fikri, teolojik, felsefe ve dinlerin de üzerinde hemfikir olduğu bir gerçeklik olarak kabul edilmektedir. Evrensel değerler listesinin en üst sıraların yer alan insan hakları ırk, cins, dil, din, mezhep ve etnik köken başta olmak üzere her türlü ayrımcılığa karşı çıkan insanların doğuştan sahip olduğu ve devletlerin korumakla yükümlü olduğu vazgeçilmeyen ve devredilmeyen temel haklar olarak tescillenmiştir.

Peki bu kriterlere göre bakıldığında ülkemizde yaşayan 75 milyona yaklaşmış nüfus içinde her insan eşit haklara sahip midir?

Türkiye’de yaşanan belli başlı sorunlar; dilencilik, trafik, kapkaç, alt yapı, ehliyet, nüfus artışı, göç, kayıt dışıekonomi, suç ve adalet, organ yetmezliği, silahlanma, mafya, aşiretler, işsizlik, kuduz, sokak çocukları, internet suçları, siyaset ve güvensizlik, rüşvet, çocuk iş gücü, partiler, borçlar, terör, enerji, gelir dağılım vergisi, verimlilik, toplu taşıma, trafik kazaları, tüketici hakları, televizyon radyo, kentleşme, açlık sınırı, anne ve çocuk sağlığı, çocuk ölümleri, çocuk tacizleri, çocuk gelinler, tecavüz gibi konulardan oluşuyor.Düşünün bir karşınızdaki insanın evi, evine ulaşabileceği yolu, sağlıklı suyu, elektriği, telefonu, ilacı, hastanesi, ulaşım aracı, içi dolu bir buzdolabı, çamaşır makinesi yoktur, bir yardımsever gelir ve o insanı bunların yokluğundan kurtarır. Bu bir kurtulmadır/kurtarılmadır ve karşınızdaki insanın talebi dışında gerçekleşmiştir. İşte bu yardımı bütün ülke geneline yaymayı başarıp hayata geçirebilirsek aynı zamanda insanların felsefe, ahlak, onur, yardımseverlik gibi değerlerini de harekete geçirmiş oluruz ki bu da birden insanlığı kurtarma hareketine dönüşür. İşte biz tam da bu noktada yönlendirici ve birleştirici bir rol oynamak üzere yola çıkıyoruz.

DEYADER’in misyonu; ihtiyaç duyulan her konuda yardım hareketi başlatarak, yardıma ihtiyacı olanın da, yardım edenin de kurtarıldığı bir sinerji oluşturmaktır. Çünkü herkesin bu dünyada yaşarken ihtiyaç duyduğu bir şey vardır. Kimi yardıma ihtiyaç duyar, kimi de yardım etmeye..

İletişim

Aşık Veysel Mahallesi Kemal Sunal Caddesi Semerkand Residence No:3 K:2 D:18 Esenkent Esenyurt / İstanbul

 
Telefon: 0 (532) 441 61 40

 
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Destekçimiz
DEYADER © 2019 Tüm Hakları Saklıdır.

E2